Beste filmvrienden

We waren bijzonder gelukkig dat we opnieuw in het lokaal konden vergaderen op 25 maart.

De opkomst was wat aan de lage kant maar we hebben dan toch onze nieuwjaarsreceptie kunnen houden en de aanwezigen te trakteren op enkele glaasjes bubbel.

De afwezigen hadden ongelijk want het werd een gezellig weerzien. Na de lange maanden zonder vergadering was er ook heel wat te vertellen.

We vernamen spijtig genoeg ook het overlijden van ons zeer geliefd lid Antoon Demets.

Antoon kwam in onze club zonder enige ervaring met filmen. Hij ontpopte zich met de hulp van de videoclub tot een zeer goede amateurfilmer waarvan we door de jaren heen heel wat prachtige reisfilms en reportages over Koksijde mochten bewonderen. Iedere clubwedstrijd had hij één of meerdere films. Antoon blijft in onze gedachten dankzij zijn mooie producties.

We nemen stilaan weer de draad op met de vergadering op 15 april.

Op vorige vergadering konden we kennis maken met Noël Desaever die zich spontaan, als nieuw lid, aanbood bij onze club. Iets wat heden ten dage niet veel meer voor komt.

We zijn dan ook van plan hem zoveel mogelijk bij te staan in het maken van nieuwe producties.

Nu het Corona virus min of meer onder controle is kan iedereen terug zijn camera uit de kast halen. Met de lente en zomer voor de deur zal de goesting om nieuwe beelden te schieten zeker nieuwe perspectieven bieden.

We zijn benieuwd wie zijn eerste nieuwe beelden zal vertonen.

We zien er naar uit jullie opnieuw te ontmoeten op 15 april in ons lokaal.

Paul Misplon